heading-logo
Hakkımızda

2005 yılında düğün hizmetleriyle ilgilenmeye başladık. Buradaki temelimiz ise insanlara İzmir’de kaliteli ve etkileyici düğün imkanları sunabilmekti. Bu sebeple çıktığımız yolda Aqua Marin düğün salonunun yapılmasıyla beraber hizmetlerimize başlayarak binlerce mutlu çiftimizin düğününe yaparak onları mutlu yuvalarına uğurlamayı amaçladık.

Yapmış olduğumuz düğünler içinde yemekli veya yemeksiz olmak üzere farklı seçeneklerimiz mevcuttur. Düğün salonu olarak masa düzeni, güler yüzlü karşılama ekibi, profesyonel ekip fotoğraf ve video çekimi, masa düzeni, ses sistemi, düğün organizasyon planlaması, kuaför, gelinlik ve sizin istediğiniz hizmetler konusunda sizlere destek olarak düğününüzü sizler için kolaylaştırıyoruz.

Düğün sektörü bizim için ayrı bir konudur. Bizim bu işteki temel amacımız insanları mutlu etmek çünkü insanların yüzlerindeki gülümseme ve mutluluğu gördükçe sizlerde mutlu oluyorsunuz ve işinize dört elle sarılıyorsunuz.

Düğün konusun da sizlere yaşatacağımız deneyim konusunda bilgi almak için bizlere ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizleri de Aqua Marin ailesiyle mutlu düğün yapmış çiftlerin arasında görmekten mutluluk duyarız.